Αρχική > Κατασκευή ιστοσελίδων > Εταιρικό προφίλ

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ PORTFOLIO

Καλέστε μας

Αν είσαι επαγγελματίας γραφίστας, φωτογράφος, καλλιτέχνης ή ακόμα και αρχιτέκτονας και θέλεις να δείξεις την δουλειά σου στους πελάτες σου, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος. Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σου και το portofolio σου αποκλειστικά για σένα χωρίς έτοιμα template. Φρομ σκρατς που λένε.

Το Portfolio σου πρέπει να αναδεικνύει την δουλειά σου και να μην την χαντακώνει. Εφόσον το επάγγελμα σου στο επιτρέπει, έχεις την επιλογή να μας στείλεις ο ίδιος σχεδιασμένο το site σου ώστε να το αποτυπώσουμε κατά 99% ίδιο σε ιστοσελίδα ή να αφεθείς στα χέρια του τμήματος design και να κάνουμε εμείς αυτό που ξέρουμε καλύτερα για τους πελάτες μας.

4585746 1 scaled
screencapture manon qodeinteractive project slider 2021 08 25 18 41 21
screencapture manon qodeinteractive stacked portfolio 2021 08 25 18 42 00
screencapture manon qodeinteractive alternating portfolio 2021 08 25 18 42 10
iceberg2

Παράλληλα με την κατασκευή του portfolio σου αναλαμβάνουμε και την φιλοξενία του. Αν δεν γνωρίζεις τι είναι η φιλοξενία, αρκεί να σου φέρουμε για παράδειγμα μία δεξαμενή νερού.

iceberg2

Αν δεν υπάρχει η δεξαμενή η οποία θα είναι γεμάτη με το νερό το οποίο θα φτάσει στην βρύση σου όταν το ζητήσεις, δεν θα έχεις νερό.

iceberg2

Πολύ μπακάλικα, αν τα αρχεία της ιστοσελίδας σου (φωτογραφίες – κείμενα) δεν υπάρχουν σε έναν ανοιχτό υπολογιστή 24 ώρες το 24ωρο, ο οποίος θα τα σερβίρει στους επισκέπτες σου, κανένας δεν θα έχει πρόσβαση στο site σου.

Μενού